Butikken er åben!

Efter lang tids asen og masen er butikken nu sådan helt åben. Det er virkelig fantastisk sådan at kunne slå dørene op og byde velkommen i min helt egen lille, virtuelle butik. Men nu er det blevet virkelighed.

Lækkert, blødt garn af økologisk merinould og usprøjtede nældefibre. Garnet er både smukt og stærkt.

Du kan nu købe lækkert, økologisk garn og garn af genbrugsfibre lige her i min lille butik. Der er stadig flere nye, spændende garner på vej. I de kommende uger vil jeg udvide sortimentet med endnu flere bæredygtige og spændende varer.

Hvis der er en bestemt type garn, du savner, så send mig endelig en mail med dine ønsker. Jeg vil hellere end gerne forsøge at imødekomme dem.

Og nu vil jeg indbyde dig til at gå over i shoppen og kigge rundt. Måske er der noget, der kunne friste dig 🙂

Ny vare i butikken

Der er en ny, spændende vare i butikken. Jeg er ikke mindre en begejstret! Det handler om Botlle Yarn fra Karen Klarbæk.

Bottle Yarn findes i 10 lækre nuancer og der er nye farver på vej.

Men hvad er nu Bottle yarn? Det er garn, der er lavet af genanvendte plastikflasker fra genbrugscentre i Indien. Man har simpelthen indsamlet plastikflasker og lavet dem om til garn. Det er ret utroligt at det kan lade sig gøre.

Så kunne man jo spørge sig selv, hvad plastikflasker har at gøre med Økologisk Garn. Sammenhængen er naturligvis at fokus er på bæredygtighed. Produkter, som er lavet af genbrugte materialer, har en kæmpe miljømæssig fordel, fremfor produkter, som er produceret fra ny. Det hænger sammen med, at de forudgående processer ikke behøver at foregå én gang til. Dermed spares CO2, vand og i mange tilfælde udledning af skadelig kemi i naturen.

For at vende tilbage til Karen Klarbæks fine Bottle Yarn, så findes det i 10 fine nuancer – fantastisk til puder, tæpper, tasker, indkøbsnet, julepynt og meget mere. Det suger ikke vand, så det er lige til at tørre af med en klud eller skylles under en vandhane. Smart, ikke!?

Hvis du klikker dig ind på produktet i webshoppen, så kan du se en nærmere beskrivelse af garnet og produktionen.