Mange nye varer i webshoppen

Lige nu lander der en masse nye varer i webshoppen. Kig ind og lad dig inspirere til lækre efterårsprojekter

Efteråret er over os og det er Corona desværre også. Mange af os ses ikke så ofte som vi gerne ville med familie og venner, og vi kommer ikke udenom at hverdagen bare ikke ligner sig selv.

Coronabamse corona-bamse corona bamse hæklet
Corona-bamse, hæklet i Karen Klarbæks økologiske bomuldsgarn

Derfor synes jeg, der er ekstra god grund til at kaste sig over kreative syslerier, og i den forbindelse lægger jeg for tiden en masse nye varer ind i webshoppen.

Lad mig præsentere de to nyeste varer: Det ene er et strikkekit. Kittet indeholder 4 nøgler Bottle Yarn og 1 stk opskrift på et strikket indkøbsnet. Bottle Yarn er spundet af genanvendte plastikflasker og er netop fantastisk til indkøbsnet, tasker, make-up punge osv. Nettet strikkes i et fint hulmønster. Strikkekittet er en oplagt værtindegave, kalendergave eller en ‘bare-fordi’, nu hvor vi ikke ses så meget.

Strikkekit strikket indkøbsnet bottle yarn genanvendte fibre
Strikkekit bestående af 4 nøgler Karen Klarbæk Bottle Yarn og 1 postkortopskrift på et strikket indkøbsnet

En anden nyhed er garnet Capella fra Wool 4 You. Capella er spundet af 100% bæredygtig uld. Det strikkes på pind 3,5 og er et yderst prisvenligt garn! Capella passer fortrinligt til at strikke Bues Nissehue – en gratis opskrift på en nissehue, som du kan finde lige her på siden.

Capella fra Wool 4 You. 100 % bæredygtig uld
Capella fra Wool 4 You. 100 % bæredygtig uld

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *