Ny vare i butikken

Der er en ny, spændende vare i butikken. Jeg er ikke mindre en begejstret! Det handler om Botlle Yarn fra Karen Klarbæk.

Bottle Yarn findes i 10 lækre nuancer og der er nye farver på vej.

Men hvad er nu Bottle yarn? Det er garn, der er lavet af genanvendte plastikflasker fra genbrugscentre i Indien. Man har simpelthen indsamlet plastikflasker og lavet dem om til garn. Det er ret utroligt at det kan lade sig gøre.

Så kunne man jo spørge sig selv, hvad plastikflasker har at gøre med Økologisk Garn. Sammenhængen er naturligvis at fokus er på bæredygtighed. Produkter, som er lavet af genbrugte materialer, har en kæmpe miljømæssig fordel, fremfor produkter, som er produceret fra ny. Det hænger sammen med, at de forudgående processer ikke behøver at foregå én gang til. Dermed spares CO2, vand og i mange tilfælde udledning af skadelig kemi i naturen.

For at vende tilbage til Karen Klarbæks fine Bottle Yarn, så findes det i 10 fine nuancer – fantastisk til puder, tæpper, tasker, indkøbsnet, julepynt og meget mere. Det suger ikke vand, så det er lige til at tørre af med en klud eller skylles under en vandhane. Smart, ikke!?

Hvis du klikker dig ind på produktet i webshoppen, så kan du se en nærmere beskrivelse af garnet og produktionen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *