Fødselsdag 🌺

I dag er det min fødselsdag og det vil jeg gerne fejre ved at give mulighed for at købe vidunderligt, økologisk og bæredygtigt garn med en klækkelig rabat. Jeg håber sådan at mange flere vil få øjnene op for mere bæredygtige garner. Ikke kun på grund af den lækre kvalitet, men i høj grad også det langt mindre aftryk, der sættes på vores hårdtprøvede planet, når vi køber økologisk garn.

Økologisk hamp garn og roser fra vores egen have.

I dag tilbyder jeg derfor 25 % rabat på alle varer i webshoppen. Du skal bare bruge rabatkoden TILLYKKE, når du afgiver din ordre. Bare skynd dig ind i shoppen og se dig om – tilbuddet gælder nemlig kun i dag.

Og nu vil jeg gå ud i verden og nyde min fødselsdag sammen med min familie 💚💚💚

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *