Super blødt økologisk bomuldsgarn i webshoppen

Det er efterhånden faktisk en gammel nyhed, men jeg har lagt noget nyt, lækker bomuldsgarn i webshoppen. Det er simpelthen så blødt og dejligt. Det er den tykke udgave af Karen Klarbæks bomuldsgarn – altså den der hedder 8/8. Det er selvfølgelig 100 % økologisk.

Karen Klarbæk økologisk bomuldsgarn Mustard
Karen Klarbæk økologisk bomuldsgarn i farven mustard

Det er kommet hjem i en mængde utrolig smukke farver, som virkelig sætter gang i strikkelysten. Jeg får i hvert fald lyst til at strikke både håndklæder, puder og et lækkert tæppe.

Jeg har ind i mellem hørt bomuld udskældt til at lave tæpper af, men et dejligt (tungt) bomuldstæppe har nu sine fordele. Mange børn kan være urolige og have svært ved at falde til ro, men et bomuldstæppe har netop den tyngde, der kan hjælpe med at komme ned i gear ovenpå en begivenhedsrig dag, men uden at man bliver alt for varm. Det samme kan i øvrigt sagtens gøre sig gældende for voksne 🙂

Babytæppet strikket økologisk garn bomuld Karen Klarbæk
Lækkert tykt Domino babytæppe fra Karen Klarbæk i økologisk bomuldsgarn 8/8

Men selvom man ikke skulle være til store, lækre bomuldstæpper, så betyder det sandelig ikke at man ikke kan blive inspireret. Garnet er så vamset og dejligt at det nærmest tigger om at blive strikket eller hæklet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *