Nu kan du forudbestille Karen Klarbæks babybog <3

Karen Klarbæk har sendt sin seneste bog i trykken. Denne gang er det en vidunderlig babybog med de sødeste opskrifter. I bogen kan man finde opskrifter på tøj, som går helt fra præmatur størrelser og op til 1 år. Der er opskrifter på strikkede og hæklede tæpper og endelig er der fine og finurlige hæklede legesager til baby. Alle opskrifterne er naturligvis lavet, så de passer til Karen Klarbæks eget, økologiske garn.

Hækleopskrift strikkeopskrift KarenKlarbæk babybog
Karen Klarbæks babybog med skønne opskrifter på hæklede og strikkede sager til baby.

Bogen indeholder blandt andet en fantastisk smart kørepose med snørelukning i bunden, de mest nuttede små babyfutter, en vimpel-ranke, bloomers og meget mere. Man kan sagtens kaste sig over bogen her, selv om man ikke er garvet i faget med at strikke eller hækle, for der er opskrifter i flere sværhedsgrader.

Bogen kan du forudbestille lige nu her hos mig. Så sender jeg dit eksemplar på udgivelsesdagen, den 30/8. Jeg trækker selvfølgelig først penge for bogen, når jeg sender den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *