Høstmarked 2019

I den kommende weekend er der økologisk høstmarked på en lang række gårde over hele landet. Det er en fantastisk mulighed for at komme ud at besøge nogle af de steder, som hver dag arbejder for at vi kan få skønne, økologiske fødevarer på bordet hver dag. Jeg tror, det er rigtig sundt for børn at se hvor maden kommer fra <3

Jeg har været så heldig, at Egeskovgaard ved Vordingborg har sagt ja til at jeg må komme at besøge dem med mit garn på lørdag den 31/8 2019. Så hvis man har lyst til at komme og kigge på økologisk garn og måske få en snak om økologi, strikketøj eller noget helt andet, så er jeg at finde her:

Egeskovgaard, Egeskovvej 17, 4760 Vordingborg. Jeg er der fra kl. 10 – 15. Sui og Jakob, som ejer Egeskovgaard, har fortalt mig, at de sætter et stort telt op, hvor man kan spise sin madpakke og få en kop kaffe.

Økologisk uldgarn strikkeskål
Du er velkommen til at tage dit strikke eller hækletøj med og få en kop kaffe og en snak

Og så skylder jeg vist at fortælle at Egeskovgaard er et skønt sted, hvor man på høstmarkedet selv kan plukke de super-sunde Aronia bær. Egeskovgaard producerer blandt andet også æbler, solbær og kirsebær. Det hele er selvfølgelig økologisk <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *