Om Økologisk garn

Økologi og bæredygtighed er en større og større del af vores hverdag. Vi vælger økologisk mad, anskaffer nødvendigt tøj så bæredygtigt som muligt, undlader at bruge sprøjtegift mod ukrudtet i indkørslen og så videre. Det er kun naturligt, at jeg også helst vil strikke i garn, som er produceret på en måde, som tager hensyn til jordkloden og dens resurser.

Jeg føler mig overbevist om at der er mange andre end mig, som også lægger større og større vægt på økologi og bæredygtighed. Som også ønsker at træffe et bedre valg for vores alle sammens jordklode.

Derfor har jeg valgt at åbne butikken her: Økologisk Garn.

Betyder dét så at alt garn vil være 100% økologisk? Nej, det vil det ikke og jeg håber du kan tilgive mig. Bæredygtighed er nemlig andet og mere end økologi. Det kan være både dyrt og svært at blive godkendt som økolog, især hvis man er en lille producent. Men de små og de nære kan netop være dem, der kan give de allerbedste betingelser for dyr og planter, i forhold til transport og også i forhold til pesticider, vanding, emballage, plastikforbrug og alt muligt andet.

Garn af genanvendte fibre er også bæredygtigt og det vil også med tiden spille en større rolle her på siden. Ligeledes kan der komme garn til salg, som ikke er økologisk, men som er reddet fra at blive destrueret.

Hvis du har lyst til at høre mere om forretningen, mit udvalg eller tankerne bag, så send mig en mail: Oekologiskgarn.dk@gmail.com

De bedste hilsner

/Eva