Bestilling, betaling og fortrydelse

Du kan købe varer på hjemmesidens webshop. Betaling kan foregå gennem PayPal eller med kreditkort. Ønsker du at betale med mobile pay, skriv en mail til mig på Oekologiskgarn.dk@gmail.com, så finder vi ud af det.

Alle priser er i danske kroner og inkl. moms.

Jeg forsøger så vidt muligt at sende dine varer samme dag som betalingen kommer. Hvis jeg ikke har varen på lager, er leveringstiden normalt 5-7 hverdage. Jeg giver selvfølgelig besked, hvis der kan komme en anden leveringstid på tale.

Du har naturligvis 14 dages fortrydelsesret, fra du modtager din pakke. Derfor vil jeg opfordre til, at du ser dine varer igennem så snart du modtager dem. Du har selv ansvar for og betaler selv for at sende varerne retur, såfremt du fortryder dit køb. Inden du sender en vare retur, skal du kontakte mig på mail eller telefon, så jeg ved at varerne er på vej tilbage. Varen skal være i væsentlig samme stand som ved modtagelse.

Du har 2 års reklamationsret på din vare. Husk at læse bandarolen på garnet omhyggeligt for at sikre at garnet vaskes og tørres efter de anvisninger, der gives her. Hvis du ønsker at reklamere, send mig venligst en mail med oplysninger om hvilket garn, det handler om, samt en henvisning til ordrenummer eller en kopi af din faktura.