Bestilling, betaling og fortrydelse samt cookie- og privatlivspolitik

Du kan købe varer på hjemmesidens webshop. Betaling kan foregå gennem PayPal, direkte bankoverførsel eller med kreditkort.

Alle priser er i danske kroner og inkl. moms.

Når du betaler med bankoverførsel, behandler, så snart jeg kan se overførslen på bankkontoen. Når du betaler med kreditkort trækker jeg pengene, når dine varer sendt.

Jeg forsøger så vidt muligt at sende dine varer inden for 1-2 hverdage. Hvis jeg ikke har varen på lager, er leveringstiden normalt 5-7 hverdage. Jeg giver selvfølgelig besked, hvis der kan komme en anden leveringstid på tale.

Du har naturligvis 14 dages fortrydelsesret, fra du modtager din pakke. Derfor vil jeg opfordre til, at du ser dine varer igennem så snart du modtager dem. Du har selv ansvar for og betaler selv for at sende varerne retur, såfremt du fortryder dit køb. Inden du sender en vare retur, skal du kontakte mig på mail eller telefon, så jeg ved at varerne er på vej tilbage. Varen skal være i væsentlig samme stand som ved modtagelse.

Du har 2 års reklamationsret på din vare. Husk at læse bandarolen på garnet omhyggeligt for at sikre at garnet vaskes og tørres efter de anvisninger, der gives her. Hvis du ønsker at reklamere, send mig venligst en mail med oplysninger om hvilket garn, det handler om, samt en henvisning til ordrenummer eller en kopi af din faktura.

Cookies og privatlivspolitik

Når du besøger mit website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre sidens indhold og til at øge værdien af de annoncer, der evt. vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har jeg uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Personoplysninger Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter hjemmesiden og webshoppen indsamler og behandler jeg en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Sikkerhed

Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere mine services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.


Jeg benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: eva@økologiskgarn.dk. Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Økologisk Garn, CVR 40024158
Teglværksvej 40
4870 Stege
Telefon: 20848013
oekologiskgarn.dk@gmail.com